Таня Терзийска

Представяне

Таня Терзийска – ко-основател и първи хост мениджър в WORKY. По професия кариерен консултант, по призвание „свързващ човек“. Тя е човекът, към когото можете да се обръщате по всякакви теми, относно престоя ти в WORKY, както и за идеи за нови събития.
Описание в три израза: Високо Ентусиазирана, Краен Екстроверт, Безкраен мечтател
Обичам: „Обичам да давам крила на хората относно кариерните им планове и идеи за развитие.“
Хоби: Планинарство, Плуване, Бягане
Любим цитат:
Моята история с WORKY:
Казвам се Таня и до скоро самата аз нямах собствен офис, обичах да използвам за срещите си с клиенти различни обществени места като литературни клубове, кафе-книжарници, но на моменти непредвидимостта на натовареността с разнообразни събития ми създаваше доста трудности и постепенно спрях да ги ползвам. След това опитах да открия подходящо място за работа сред съществуващите „coworking-и „ в София, но не се усещах на мястото си, тъй като те най-често са ориентирани към технологични компании.

Таня Терзийска

Адрес: София, бул. Янко Сакъзов № 32
Емейл: office@worky.bg
Телефон: 0877 09 20 09

Търси се място за работа

Много исках да имам собствен офис, където да посрещам своите клиенти и партньори,  и да организирам кариерни събития.  Представях си го уютно, цветно и пълно с позитивни хора.

Осъзнах, че за подобна идея не е подходящ офис на 5-я етаж на затънтено място. Исках да създам място, което да бъде споделено от други хора, да сме свързани като общност, която не просто споделя физическо пространство, а така също нагласи, разбирания и желание да си изградим професионална среда.

Работно място за гъвкаво ползване, с цветен интериор и за хора с позитивни нагласи.

Водена от идеята, че искам да споделя бъдещия си офис с други хора , случайно или не попаднах на статия за „нов тип коуъркинг“, а именно „антикафе“. Спомням си, че си казах „У-а-у! Точно от такова място имам нужда.“

ПЪТУВАНЕ ДО СТРАСБУРГ

Месец по-късно денят беше неделя, някъде след 10:30, мястото  Страсбург.  Градът все още не се беше събудил и наоколо бе доста тихо. Докато се разхождах из центъра и се впечатлявах от старите сгради, изведнъж се озовах срещу огромна табела „ANTICAFE”. Веднага си спомних за статията за новия модел при споделените офиси. Много се развълнувах, размечтах се и си казах „Искам точно такъв офис.“  

Споделеното работно пространство е специално, защото едновременно ти дава свобода, не те обвързва и ти дава възможност да си част от работна атмосфера и общност от различни професионалисти.  Избрах локацията да е в един от любимите ми райони на София – между Докторската градина и Парка Заимов.

Очаквам те в WORKY.

Ела и работи в уютна обстановка и сред общност от хора като теб!

[]
1 Step 1
Направете вашата резервация
Име
person
Телефон
phone_iphone
Дата
date_range
Изберете продължителност на резервацията
От:
access_time
До:
access_time
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
TOP