Когато решите можете да посетите работното пространство в рамките на работното време – Понеделник до Петък от 09:00 до 19:00. До 18:00 гарантираме, че имате на разположение място за работа и срещи.

След 18:00 за Ваше удобство, моля, проверявайте за наличие на събитие. Може да пишете на имейл: office@worky.bg , обаждане на телефон 0877 09 20 09. 

На входа да споделеното работно пространство всеки посетител получава карта за достъп, която засича часа на влизане и съответно в края на престоя  часа на излизане.

Всеки посетител заплаща прекараното време непосредствено преди на напусне споделеното работно пространство. Разплащанията са в български лева в брой или чрез пост терминал.

Метро | Градски транспорт | Автомобил
На разстояние 7 мин пеша се намира Метро станция Софийски университет, пред WORKY има спирка на трамвай 20 и 22. Паркирането на автомобили в района е регулирано със Зелена зона.

Използването на работно място в споделения офис WORKY не изисква задължителна предварителната резервация. В случай, че имате предпочитания за ползване на точно определено място, то резервацията е препоръчителна, за да си гарантирате конкретното място. Можете да го направите чрез обаждане на тел. 0877 09 20 09 или на имейл: office@worky.bg

Да, използването на зали за срещи (Think, Wish,Focus) изисква предварителна резервация. Моля, свържете се на телефон 0877 09 20 09 или пишете на имейл: office@worky.bg 

При използване на зали за срещи (Think, Wish, Focus) не изисква минимален престой. Системата за отчитане на прекараното време изисква  минимален престой от 1 час (60 мин.) Всеки посетител и ползвател на споделения офис  дължи такса от 6лв на час / или 25 лв. за ден.

Базовото ниво за 1 час престой включва свободната консумация на вода, филтърно кафе, чай, дребни сладки и солени закуски (снакс), сезонни плодове, използването на високоскоростен интернет и копирни услуги до 5 страници ксерокс, принтер или скенер услуги. Консумацията на посочените храни и напитки, включени в базовия пакет за 1 час престой, се предоставят в условията на самообслужване.

Да, такса за ползване на споделеното работно пространство WORKY се дължи от всеки посетител на база на прекараното от него време. За по-голямо удобство може да се ползва Пакетна програма, която позволява от предварително закупените часове да се приспадат съответните часове за среща с клиент.

Не е задължително закупуването и използването на пакетни планове. Те осигуряват на ползвателите различни преференции и допълнителни отстъпки при използването услугите на споделения работен офис и партньорски организации.

Пакетните планове позволяват предварителното закупуване на работни часове и осигуряват на ползвателя статут „член на споделено работно пространство WORKY”. Те предоставят определена отстъпка от цената, за някои пакетни програми за предвидени допълнителни бонуси за работни часове, използване на персонален шкаф за съхранение, безплатен достъп до определени събития и отстъпки от цената за участие в различни работилници и обучения, провеждащи се в споделения работен офис WORKY.

Посетител е всеки, който ползва споделения работен офис WORKY, когато и колкото време прецени без да предплаща пакет за ползване на услугите на офиса.
Член е всеки, който е заявил желанието си за членство, получава членска карта и предплаща определен брой часове / или работни дни за ползване на споделения офис. Всеки член получава отстъпка от цената на предплатените часове или работни дни за ползване на „coworking space“ WORKY.

Не е задължително. В споделеното пространство може да използвате времето си за различни неща като да се:

  • насладите на спокойно време за четене на книги,
  • срещнете с приятели, за да играете на настолни игри
  • участвате в различни формати за обучение и за развитие на умения (уъркшоп, презентации, лекции и дискусии)
  • организирате собствено събитие – презентация, обучение, работилница.

Необходимо е да преминете през няколко стъпки:

Може да се свържете с нас на имейл: office@worky.bg или да използвате специалната форма за запитване.

Вярваме, че формата ще помогне да структурирате идеята си и ще  Ви улесни при планирането на конкретното събитие.

След като отправите запитване чрез една от двете възможности,  служител на WORKY ще се свърже с Вас , за да потвърди заявката. Следва да се извърши плащане на депозит, което гарантира запазването на съответната дата и час.

TOP