Малките Сови

Детски литературен клуб „Малките сови“

 

Споделете време за четене и обсъждане на книги с детето си. Това е един от най-бързите начини да създадете здрава връзка помежду си, да помогнете на хлапето да развие въображението и емоционалната си интелигентност, да общува пълноценно и уверено с връстници и възрастни.

 

В свят, доминиран от умни устройства подарете на детето си умения и фантазия, с които да ги управлява. Ние се радваме и вълнуваме да ви предоставим нашето споделно пространство за командна зала. Заповядайте в детски литературен клуб „Малките сови“ в WORKY!

С какво стартираме

  • С онлайн викторина за магьосници, вдъхновена от книгите за Хари Потър, подходяща за деца на възраст 6+ и техните родители.

Започваме с тази тема, защото приключенията на Хари Потър и неговите приятели запалиха нашия син по книгите. Видяхме как магията на добрата история го завладява, как времето, прекарано с таблет намалява и най-важна става срещата между детето, родителя и любимата книга с приключения.

 

Усещането за споделено пътешествие е неописуемо, искрата „да чета, за да пътувам, да приключенствам, да откривам нови светове“ е запалена и искаме да я предадем нататък. Правим го за възрастни от самото създаване на WORKY, в поредицата Book Talks. Горим от нетърпение да го направим и за деца.

 

Какво ще се случва в детски литературен клуб „Малките сови“

 

  • Месечни срещи на живо в WORKY
  • Клубно участие.
  • Тематични занимания.
  • Викторини.

 

Видяхме как събитие за бизнес книги обединява хора на различни възрасти и с разнообразни професии. Дръзваме да направим крачка напред – да се опитаме да обединим деца и родители чрез забавление с вълнуващи книги, интересни дискусии, предизвикателства за ума и сърцето. Вярваме, че от това печелят всички.

 

Преоткрийте себе си, детето си, позволете и на него да ви опознае, изследвайте заедно света и намерете нови приятели в клуб „Малките сови“ в WORKY.

 

Вижте предстоящите събития и се включете:

Викторина за магьостници